Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Szerkesztő

A Dió Magazin Technikai részleg

2021-es naptár

Töltsd le naptárunkat.

Szeretettel köszöntünk a Dió magazin honlapján, ahol minden nap kínálunk valami érdekességet számodra. Külön rovatainkban barangolhatsz a természet sokszínű világában, a történelem feltárt és feltáratlan rejtélyei között. A Morzsákban a nagyvilágból hozunk aktuális beszámolókat, érdekességeket, de éppen úgy olvashatsz itt jó tanácsokat gyermekneveléshez is. Lelki fejlődésedet, valamint pozitív gondolkodásodat azzal igyekszünk erősíteni, hogy mi nem tálalunk lélekromboló híreket. Egyedül a környezetvédelem az, ahol akarva akaratlanul is felbukkan egy- egy szomorú hangvételű hír, de ismernünk kell a következményeket, ahhoz, hogy még jobban óvjuk a világunkat. A mi békés kis diónk az élet szép és jó oldalát igyekszik bemutatni. A gyermekekről sem feledkezünk meg, az irodalmi részt elsősorban nekik szenteljük. Az élő gyermekirodalom jeles képviselőit tudhatjuk szerzőink között. Mesék, versikék színes palettája vár nálunk, olvasgass kedvedre! Csináld magad rovatunkban a gyerekek kreativitás fejlesztése a fő cél. Igyekszünk egyre több ötletet adni otthoni alkotások létrehozásához.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, szeretettel várunk állandó olvasótáborunkba, iratkozz fel és látogass el hozzánk minden nap! Így értesülhetsz a legfrissebb bejegyzéseinkről és napról- napra bővítheted az ismereteidet. Szeretettel várunk!

Iratkozz fel hírleveleinkre, hogy tudjuk küldeni neked magazinunkat.

Please enable the javascript to submit this form

Most küldjük neked a 2021-es letölthető naptárunkat is.

Amennyiben feliratkozol hozzánk, emailban küldünk neked egy 13 oldalas digitális falinaptárral, amit otthon ki tudsz nyomtatni A4-es méretben. A naptár terjedelme kb.: 13MB.

2021. naptár
A hóember
Kutatók megalkottak egy mikrochippet, amely lehető...

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. november 24. kedd

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/

Real time web analytics, Heat map tracking

Dió Magazin

IRODALMI ÉS ISMERETTERJESZTŐ MAGAZIN