Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

WC-papír folyosón született baba

Kép: wallhere.com

 WC-papír folyosón született baba

A WC papír hiány mostanság már Amerikában sem meglepő, a koronavírus elleni intézkedések óta, így valami sokkal szokatlanabb történt a Missouri Walmart üzlet WC-papír folyosóján, ahol egy ügyfél szült. 

Jessica Hinkle, a Spingfield-i Sunshine utcában található Walmart üzlet vezetője szerint , amikor a terhes nőnek elfolyt a magzatvize, figyelmeztette az alkalmazottakat, hogy legutóbbi gyermekét 30 perc alatt a világra hozta.

Egy másik ügyfél, aki munkaerő-ápolóként dolgozott, cselekedett és kesztyűket vett fel, amelyeket a zsebében hordott, miközben Hinkle és más munkavállalók értesítették a hatóságokat, és lezárták a folyosót, hogy az asszony zavartalan körülmények között vajúdni tudjon. 

A Springfield-i tűzoltók időben megérkeztek hogy segítsék az ápoló, az anya és a gyermek születés utáni szállítását a helyi kórházba. 

Hinkle azt mondta, hogy az ügyfelek tapsoltak és felvidították a nőt, miközben az üzletből vitték ki. Az igazgató szerint csütörtökön beszélt a nővel, és az anya és a baba is nagyszerűen van.

Forrás: upi.com

A kőkorszak
Új lakóval gazdagodott a Szegedi Vadaspark

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2021. január 23. szombat

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/