Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/

WC-papír folyosón született baba

Kép: wallhere.com

 WC-papír folyosón született baba

A WC papír hiány mostanság már Amerikában sem meglepő, a koronavírus elleni intézkedések óta, így valami sokkal szokatlanabb történt a Missouri Walmart üzlet WC-papír folyosóján, ahol egy ügyfél szült. 

Jessica Hinkle, a Spingfield-i Sunshine utcában található Walmart üzlet vezetője szerint , amikor a terhes nőnek elfolyt a magzatvize, figyelmeztette az alkalmazottakat, hogy legutóbbi gyermekét 30 perc alatt a világra hozta.

Egy másik ügyfél, aki munkaerő-ápolóként dolgozott, cselekedett és kesztyűket vett fel, amelyeket a zsebében hordott, miközben Hinkle és más munkavállalók értesítették a hatóságokat, és lezárták a folyosót, hogy az asszony zavartalan körülmények között vajúdni tudjon. 

A Springfield-i tűzoltók időben megérkeztek hogy segítsék az ápoló, az anya és a gyermek születés utáni szállítását a helyi kórházba. 

Hinkle azt mondta, hogy az ügyfelek tapsoltak és felvidították a nőt, miközben az üzletből vitték ki. Az igazgató szerint csütörtökön beszélt a nővel, és az anya és a baba is nagyszerűen van.

Forrás: upi.com

A leánykereső legény
27 000 dollár bírság egy bálna borjú megmentéséért...

Kapcsolódó tartalom

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2020. május 27. szerda

Captcha kép