Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Vito, a cica aki két lábprotézissel éli a macskák " normál" életét

 Vito, a cica aki két lábprotézissel éli a macskák " normál" életét

 Vito, egy 6 éves macska, aki Olaszországban él, protetikus hátsó lábaival vált híressé az interneten. A macska szörnyű balesetet szenvedett, amelynek eredményeként két lábát amputálták. Miután az első macska lett Olaszországban, amely két protézis lábat kapott, igencsak híressé vált. Vito most élvezi a" normál" macska életet. 

Vito tulajdonosai Silvia Gottardi és felesége, Linda Ronzoni volt kosárlabda játékos. A házaspár örökbe fogadta a macskát, miután Silvia édesanyja elhunyt, és az apja nem tudta megtartani Vitót, amikor elkezdett valakivel randevúzni , macska allergia miatt.

2018-ban a pár megházasodott és nászútra indult. Vito a barátjuk gondozásában maradt, amikor távol voltak. Akkor történt a tragikus esemény. A szabad közlekedést megszokott Vito az utcára lépett és egy autó elütötte. A szörnyen sérült macskát egy nappal később találták meg, és az állatorvoshoz vitték. Vito esélye azonban a normális élethez való visszatérésre csekély volt. Egy hátsó mancsa olyan súlyosan megsérült, hogy azonnal eltávolították. Az állatorvos mindent megtett, hogy megmentse a másik hátsó lábát, de miután túl fertőződött, azt is amputálták.

További információ: Instagramm  , Facebook

Forrás: boredpanda.com

vituzzosuperstar
vituzzosuperstar
vituzzosuperstar
vituzzosuperstar
A farkas és a számolás…
Mindenki fája
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2021. november 28. vasárnap

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/