Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Venus, a különleges felemás arcú és szemű cica

 Venus, a különleges felemás arcú és szemű cica

Hát, ha Betty kutya szemöldökén elcsodálkoztál, talán úgy gondolod, ezt semmi nem tudja felülmúlni. Mi most mégis egy olyan egyedi cicát mutatunk, ami még nála is sokkal különlegesebb! 

Venus, a különleges kétszínű macska Észak-Kaliforniában él. A cica érdekes külsejének köszönhetően igazi internetes hírességgé vált, még saját Facebook és Instagram oldala is van. Venus egy úgynevezett kiméra macska, vagyis egyszerre több génkészlettel is rendelkezik, ami esetében abban nyilvánul meg, hogy arcának jobb fele fekete, a bal pedig vörös. Emellett szemeinek színe is különbözik, az egyik szeme zöld, a másik pedig kék.

Gazdája azt mondta, hogy Venus rendkívül játékos, kedves és falánk macska. "Amilyen kicsi, olyan bátran cseni el az ennivalót a kutyák tányérjáról, ahelyett, hogy a sajátját enné" – mesélte a cica tulajdonosa.

Az internetezők között akadnak kétkedők is akik nem hiszik el, hogy Venus valóban így néz ki. A gazdája által feltöltött képek alá olyan hozzászólások érkeztek, hogy nem is igazi, hogy photoshop, vagy átverés, holott az aranyos kiméra macska valóban létezik. Ezt bizonyítja ez a róla készült videó is.

Forrás: erdekesvilag.hu, Képek: Facebook, Instagram

Leónárdó és az új lakó
Mindenki fája

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2021. január 19. kedd

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/