Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Winnie a tündéri spániel , aki meghódította a világot

Kép: boredpanda.com

 Winnie a tündéri spániel , aki meghódította a világot

A kölyökkutyákat amúgy is úgy programozták, hogy első pillantásra megnyerjék az emberek szívét, ám ebben a hihetetlen ravaszságú esetben szinte lehetetlen ellenállni a kivételes szemű spánielnek. Az elmúlt héten a Winniet ábrázoló fotók és hírek elárasztották a közösségi médiát,  és a hírcsatornákat a világ minden táján. Hiszen ki is bánná, hogy kölyök-terápiával kicsit  felvillanyozza a napot?

Tulajdonosai, Ellée és Tom, Winnie születése előtti képeit is megosztották a, pedig még nem is sejtették, milyen kivételes egyéniség születik az otthonukban. Mesebeli szemeivel elég az emberekre, vagy a kamerákba nézzen és máris meghódítja a szíveket.  Winnie október 28-án született, és azóta is napi szinten megosztják a legszebb pillanatait.

Winnienek lenyűgöző hatalmas, mogyorószínű szemei vannak, hosszú szempillákkal díszítve, a legtöbb lány joggal féltékeny lehetne rá, igazi hercegnő tekintete miatt. Rendkívüli megjelenése és egyedülálló tulajdonságai okán a szociális médiában sokan azt állítják , hogy akár a Disney világ  kis kutyahercegnője is lehetne. Winnie minden bizonnyal a legmegfelelőbb lenne a következő Disney rajzfilm-felújításhoz.

Forrás: boredpanda.com

Kép: boredpanda.com
Kép: boredpanda.com
A leánykereső legény
Élvezik- e a patkányok a csiklandozást?

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. szeptember 27. vasárnap

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/