Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Winnie a tündéri spániel , aki meghódította a világot

Kép: boredpanda.com

 Winnie a tündéri spániel , aki meghódította a világot

A kölyökkutyákat amúgy is úgy programozták, hogy első pillantásra megnyerjék az emberek szívét, ám ebben a hihetetlen ravaszságú esetben szinte lehetetlen ellenállni a kivételes szemű spánielnek. Az elmúlt héten a Winniet ábrázoló fotók és hírek elárasztották a közösségi médiát,  és a hírcsatornákat a világ minden táján. Hiszen ki is bánná, hogy kölyök-terápiával kicsit  felvillanyozza a napot?

Tulajdonosai, Ellée és Tom, Winnie születése előtti képeit is megosztották a, pedig még nem is sejtették, milyen kivételes egyéniség születik az otthonukban. Mesebeli szemeivel elég az emberekre, vagy a kamerákba nézzen és máris meghódítja a szíveket.  Winnie október 28-án született, és azóta is napi szinten megosztják a legszebb pillanatait.

Winnienek lenyűgöző hatalmas, mogyorószínű szemei vannak, hosszú szempillákkal díszítve, a legtöbb lány joggal féltékeny lehetne rá, igazi hercegnő tekintete miatt. Rendkívüli megjelenése és egyedülálló tulajdonságai okán a szociális médiában sokan azt állítják , hogy akár a Disney világ  kis kutyahercegnője is lehetne. Winnie minden bizonnyal a legmegfelelőbb lenne a következő Disney rajzfilm-felújításhoz.

Forrás: boredpanda.com

Kép: boredpanda.com
Kép: boredpanda.com
Az igazságos király
Piros jókedv
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2021. november 28. vasárnap

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/