Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Tarolt Hugh Jackman kávéhírdetése a médiában, a kommentár maga Ryan Reynolds

 Tarolt Hugh Jackman kávéhírdetése a médiában, a kommentár maga Ryan Reynolds

 Ez a reklámfilm kevesebb, mint egy nap alatt 480 ezer megtekintést ért el a YouTube-on, az emberek imádták Reynolds kommentárját, valamint Jackman teljesítményét.

Jackman 2009-ben Etiópiába utazott, ahol megismerkedett egy fiatal Dukale nevű kávétermesztővel, aki azon munkálkodott, hogy családját kiszabadítsa a szegénységből. Dukale történetének ihletésére a színész 2011-ben indította a Laughing Man Coffee nevű piacot, hogy piacot biztosítson a fejlődő országokban élő gazdálkodóknak, hogy termékeiket az Egyesült Államokbeli fogyasztóknak adhassák el.

Raynolds szeret úgy tenni, mintha Jackmannel viszály folyna ...  

 A színész nyereségének 100% -ával (nem, ez nem elgépelés) járul hozzá a Nevető Ember Alapítványhoz, amely világszerte támogatja a közösségfejlesztést, az oktatási programokat és a szociális vállalkozókat.

Jackman partnere a kávé és a jótékonykodás ügyében David Steingard volt brooklyni ügyész, a Laughing Man Coffee társalapítója és vezérigazgatója, valamint a Nevető ember Alapítvány igazgatója. Ő és Jackman egyaránt úgy gondolja, hogy az üzlet pozitív változásokat hozhat létre a világban.

Kép: boredpanda.com
Kávékultúra felsőfokon
2019-es újítások: Egy drón, amely belefér egy kato...
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2021. december 08. szerda

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/