Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/

Sztárok, akik hajléktalanként is éltek: Hilary Swank

 Stárok, akik hajléktalanként is éltek: Hilary Swank

 A Nebraska államban található Lincolnban született 1974-ben. Egy lakókocsiparkban nőtt fel Hilary Swank, aki üres házban és autóban is élt az édesanyjával. Az üresen álló ingatlant családi barátok árulták, akik megengedték, hogy Swank és az anyja ott aludjanak, de nappal menniük kellett, hiszen akkor lehetséges vevők érkeztek megnézni a házat.

. Gyerekként versenyszerűen úszott, ezt később a színészet kedvéért hagyta abba. Pályafutását színházi szerepekkel kezdte, majd miután 16 évesen Kaliforniába költözött, televízióban is bemutatkozhatott. Felbukkant a Buffy, a vámpírok réme, majd a nagy népszerűségnek örvendő Beverly Hills 90210 című sorozatban is, első filmes főszerepe az 1994-es Az új karate kölyök volt. Az 1999-ben forgatott A fiúk nem sírnak című produkcióban nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott, hat évvel később gyűjthette be második akadémiai elismerését a Millió dolláros bébi Maggie Fitzgeraldjaként. Hét évig volt Chad Lowe színész és rendező felesége.

Annak ellenére, hogy harmincéves koráig két Oscar-díjat nyert, a vagyona 40 millió dollárra rúg, ám ő még most is naponta metrózik.

Hilary Swank
Mesehallgató
Legek az állatvilágban - a gepárd

Kapcsolódó tartalom

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2020. május 31. vasárnap

Captcha kép