Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Szavazz te is a legjobb képre, amely szerinted érdemes LUMIX People's Choice díj elnyerésére!

Ezt a „Megfelelő ruhák” című képet Michel Zoghzoghi készítette, melyen egy anya jaguár a kölykével arra készülnek, hogy elfogyasszanak egy anakondát a brazíliai Pantanalban.

 Szavazz te is a legjobb képre, amely szerinted érdemes LUMIX People's Choice díj elnyerésére!

A Londoni  A Természettudományi Múzeum által kifejlesztett és vezetett verseny immár 55. éve megrendezésre kerül, és ez a világ egyik legrégebbi és legrangosabb fotópályázatát jelenti.  A zsűri munkájának megkönnyítése érekében, a  nyilvánosságot kérik, hogy a 25 képből álló listából válassza ki a LUMIX People's Choice díj nyertesét.

A több mint 48 000 bejegyzés közül, amelyeket 100 különböző ország fotósai készítettek, a kiválasztott képek jelenleg a londoni Természettudományi Múzeumban az Év vadon élő fotósának kiállítás részeként jelennek meg. A közönség tagjai ezen a hivatkozáson keresztül szavazhatnak kedvenceikre , 2020. február 4-ig: LUMIX People's Choice díj.

Akik szeretik nézegetni a csodás képeket, érdemes ellátogassanak az oldalra, hiszen egyedülálló pillanatokat örökítettek meg a fotósok. Olyan képek ezek, amelyek nem csak szépek, de érzelmeket közvetítenek, s ez a legszebb dolog a fotóművészetben. Most lássunk néhány képet a szavazatokra várókról.

Forrás: IFLScience!

Egy pár játékos jegesmedve-kölyök és anyjuk fényképe, amelyet Steve Levi készített a kanadai Wapusk Nemzeti Parkban és a fotó a „Tender Play” címet viseli.
A „Station Squabble” Sam Rowley által elfoglalt egér pár azt mutatja, hogy a londoni metróállomás peronján az "utasok" az ételért harcoltak.
Claudio Contreras Koob „Csőrtől csőrig” című bejegyzésén flamingó látható az újonnan született csibéjével a mexikói jukatáni Ría Lagartos bioszféra rezervátumban.
A dolgok még nyomasztóbb fordulatot mutatnak Aaron Gekoski „Elveszítjük a harcot” című képével, amely felhívja a figyelmet a visszaélésekre, amelyeket sok állat szenved az emberek keze által, mint például ez az orangután, amelyet Bangkokban a turisták szórakoztatására kényszerítenek.
De szerencsére vannak olyanok, akik továbbra is az állatok érdekében dolgoznak.Elias Mugambi a Kenya északi részén található Lewa Wildlife Conservancy őrzője. Gyakran heteket tölt a családjától távol, hogy olyan árva fekete orrszarvúkat gondozzon, mint a képen látható Kitui.  Martin Buzora készítette a képet „A helyettes Anya" címmel.
Szent Mihály barlang, Gibraltár
17 házikedvenc közös családi fotón, nem lehetetlen...

Kapcsolódó tartalom

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2020. július 10. péntek

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/