Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Szavazz te is a legjobb képre, amely szerinted érdemes LUMIX People's Choice díj elnyerésére!

Ezt a „Megfelelő ruhák” című képet Michel Zoghzoghi készítette, melyen egy anya jaguár a kölykével arra készülnek, hogy elfogyasszanak egy anakondát a brazíliai Pantanalban.

 Szavazz te is a legjobb képre, amely szerinted érdemes LUMIX People's Choice díj elnyerésére!

A Londoni  A Természettudományi Múzeum által kifejlesztett és vezetett verseny immár 55. éve megrendezésre kerül, és ez a világ egyik legrégebbi és legrangosabb fotópályázatát jelenti.  A zsűri munkájának megkönnyítése érekében, a  nyilvánosságot kérik, hogy a 25 képből álló listából válassza ki a LUMIX People's Choice díj nyertesét.

A több mint 48 000 bejegyzés közül, amelyeket 100 különböző ország fotósai készítettek, a kiválasztott képek jelenleg a londoni Természettudományi Múzeumban az Év vadon élő fotósának kiállítás részeként jelennek meg. A közönség tagjai ezen a hivatkozáson keresztül szavazhatnak kedvenceikre , 2020. február 4-ig: LUMIX People's Choice díj.

Akik szeretik nézegetni a csodás képeket, érdemes ellátogassanak az oldalra, hiszen egyedülálló pillanatokat örökítettek meg a fotósok. Olyan képek ezek, amelyek nem csak szépek, de érzelmeket közvetítenek, s ez a legszebb dolog a fotóművészetben. Most lássunk néhány képet a szavazatokra várókról.

Forrás: IFLScience!

Egy pár játékos jegesmedve-kölyök és anyjuk fényképe, amelyet Steve Levi készített a kanadai Wapusk Nemzeti Parkban és a fotó a „Tender Play” címet viseli.
A „Station Squabble” Sam Rowley által elfoglalt egér pár azt mutatja, hogy a londoni metróállomás peronján az "utasok" az ételért harcoltak.
Claudio Contreras Koob „Csőrtől csőrig” című bejegyzésén flamingó látható az újonnan született csibéjével a mexikói jukatáni Ría Lagartos bioszféra rezervátumban.
A dolgok még nyomasztóbb fordulatot mutatnak Aaron Gekoski „Elveszítjük a harcot” című képével, amely felhívja a figyelmet a visszaélésekre, amelyeket sok állat szenved az emberek keze által, mint például ez az orangután, amelyet Bangkokban a turisták szórakoztatására kényszerítenek.
De szerencsére vannak olyanok, akik továbbra is az állatok érdekében dolgoznak.Elias Mugambi a Kenya északi részén található Lewa Wildlife Conservancy őrzője. Gyakran heteket tölt a családjától távol, hogy olyan árva fekete orrszarvúkat gondozzon, mint a képen látható Kitui.  Martin Buzora készítette a képet „A helyettes Anya" címmel.
Öcsi az uszodában
Kleofás. a didergő kis tojás

Kapcsolódó tartalom

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Lépj be
Vendég
2020. április 08. szerda

Captcha kép