Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

A Dió Magazin elnyerte a Mutass jó példát! kampány "Példamutatásért díj a gyerekek környezettudatosságának emeléséért 2020 " díját

Köszönetnyilvánítás 

 Ezúton is szeretnénk megköszönni a Mutass Jó Példát! kampány szervezőinek, a Virágozz és Prosperálj Alapítványnak, akik csodálatos kezdeményezésükkel, színt, reményt és inspirációt hoztak az emberek életébe! 

Hálával tartozunk a kezdeményezésért, a lehetőségért és a munkánk elismeréséért. Hihetetlen értékű az a lelkesedés, amely e kampány által ébredt fel egész Magyarországon. Nagyszerű  jellöltekkel bővült napról-  napra  a honlap tárháza,: kivételes összefogások, csapatok, jótevők, alkotók, szolgáltatók és kiváló emberek, mindannyian a jó képviseletében.

Nagy megtiszteltetésnek érezzük , mi a Dió Magazin szerkesztősége, és nagy boldogság mindannyiunknak, hogy a rengeteg csodás csapat és ember között, a mi kis összefogásunk is elismerésben részesült.  Ez az elismerés megerősít minket hitben és erőt ad a folytatásban. 

Köszönetünket fejezzük ki olvasóinknak, akik napról napra visszatérnek hozzánk és hónapról- hónapra hűségesen olvassák magazinunkat. Köszönettel tartozunk kiváló íróinknak, költőinknek, akik már oly sok éve támogatnak minket műveikkel, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Ez a siker, a mi közös sikerünk! Szívből köszönjük!

Kívánunk mindenkinek Áldott Boldog Új Évet, és további sikereket az előttünk álló esztendőben! 


A Leány- és Legény-barlang
A kék fényű lámpás

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2021. február 25. csütörtök

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/