Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Narwhal, a varázslatos kis unikornis

Fotó: Mac' s Mission

 Narwhal, a varázslatos kis unikornis

A Mac'S Mission, a Missouri állambeli engedéllyel rendelkező kutyamentő központ, küldte ezt fényképet a kölyökkutyáról az IFLSCIENCENS- nek. A „speciális esetekre szakosodunk" - mondják- ez a központ különös figyelmet fordít a speciális igényű vagy ritka egészségügyi problémákkal küzdő kutyákra, amelyek egyébként más túlterhelt menedékrendszerekben küzdenek.

A Mac missziója eljuttatta Narwhalt egy helyi állatorvoshoz, aki megvizsgálta és nem talált problémát, kivéve néhány könnyen kezelhető férget, amelyek a kölyökkutyákban gyakoriak.

Az állatorvos röntgenfelvételeket is végzett a kölyökkutyáról annak érdekében, hogy felfedje az ő egyedi homlokfunkciójának rejtélyét. Noha a születési rendellenesség jellege továbbra sem ismert, az extra farok nem jelent nyilvánvaló kockázatot az egészségére.

"Az egyszarvú állapot nem zavarja Narwhalt, éppen olyan egészséges, mint bármelyik normál kölyökkutya" - mondta a mentőközpont a Facebook egyik üzenetében.A denevérek kivételével a tobzoskák az egyetlen em...
Zsiráfok napelemmel működő nyomkövetővel

Kapcsolódó tartalom

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Lépj be
Vendég
2020. március 29. vasárnap

Captcha kép