Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Narwhal, a varázslatos kis unikornis

Fotó: Mac' s Mission

 Narwhal, a varázslatos kis unikornis

A Mac'S Mission, a Missouri állambeli engedéllyel rendelkező kutyamentő központ, küldte ezt fényképet a kölyökkutyáról az IFLSCIENCENS- nek. A „speciális esetekre szakosodunk" - mondják- ez a központ különös figyelmet fordít a speciális igényű vagy ritka egészségügyi problémákkal küzdő kutyákra, amelyek egyébként más túlterhelt menedékrendszerekben küzdenek.

A Mac missziója eljuttatta Narwhalt egy helyi állatorvoshoz, aki megvizsgálta és nem talált problémát, kivéve néhány könnyen kezelhető férget, amelyek a kölyökkutyákban gyakoriak.

Az állatorvos röntgenfelvételeket is végzett a kölyökkutyáról annak érdekében, hogy felfedje az ő egyedi homlokfunkciójának rejtélyét. Noha a születési rendellenesség jellege továbbra sem ismert, az extra farok nem jelent nyilvánvaló kockázatot az egészségére.

"Az egyszarvú állapot nem zavarja Narwhalt, éppen olyan egészséges, mint bármelyik normál kölyökkutya" - mondta a mentőközpont a Facebook egyik üzenetében.Segítsünk a kézmosásban az óvodákba, iskolákba vis...
Egérfagyi
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2022. január 25. kedd

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/