Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

A Miss World versenyre készül Magyarország Szépe

 A Miss World versenyre készül Magyarország Szépe

 December 14- én tartják Londonban a Miss World szépségversenyt, amelyen Magyarország képviseletében a 23 éves Nagypál Krisztina is részt vesz. Az idei megmérettetésen 105 ország képviselteti magát.

"Mentálisan és fizikálisan is készülök a londoni Miss World versenyre. Próbálok figyelni az egészségemre, az életmódomra, az étkezésemre. Rengeteg ruhát kell vinnem magammal, két nagy bőrönddel, egy kicsivel és egy kézitáskával fogok utazni" – mondta Nagypál Krisztina az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Nagypál Krisztina egy Zsolnay-porcelánból készült Szabadság-szobrot visz magával ajándékba a londoni versenyre, ahová egyedül fog kiutazni. Mint elhangzott, Magyarország Szépe nemzeti ruhával, valamint nemzeti tánccal is készül. A verseny mellett még számos kísérőrendezvényen, eseményen, vacsorán is részt kell venniük, ahol  24 órán keresztül figyelik, ki miként viselkedik, milyen a megjelenése, milyen kiegészítőket, ruhákat visel. 

A Miss World verseny , illetve saját közösségi oldaláról is letölthető már az az alkalmazás, amellyel a szimpátiaszavazáson lehet részt venni. "Egy képre egy szavazat adható le, és aki ezt megnyeri, biztosan bekerül a Top 20-ba" – emelte ki Nagypál Krisztina.

Forrás: kozszolgalat.hu

A Dió Magazin elnyerte a Mutass jó példát! kampány...
Alfréd és a csillagok

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2021. január 18. hétfő

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/