Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/

A Miss World versenyre készül Magyarország Szépe

 A Miss World versenyre készül Magyarország Szépe

 December 14- én tartják Londonban a Miss World szépségversenyt, amelyen Magyarország képviseletében a 23 éves Nagypál Krisztina is részt vesz. Az idei megmérettetésen 105 ország képviselteti magát.

"Mentálisan és fizikálisan is készülök a londoni Miss World versenyre. Próbálok figyelni az egészségemre, az életmódomra, az étkezésemre. Rengeteg ruhát kell vinnem magammal, két nagy bőrönddel, egy kicsivel és egy kézitáskával fogok utazni" – mondta Nagypál Krisztina az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Nagypál Krisztina egy Zsolnay-porcelánból készült Szabadság-szobrot visz magával ajándékba a londoni versenyre, ahová egyedül fog kiutazni. Mint elhangzott, Magyarország Szépe nemzeti ruhával, valamint nemzeti tánccal is készül. A verseny mellett még számos kísérőrendezvényen, eseményen, vacsorán is részt kell venniük, ahol  24 órán keresztül figyelik, ki miként viselkedik, milyen a megjelenése, milyen kiegészítőket, ruhákat visel. 

A Miss World verseny , illetve saját közösségi oldaláról is letölthető már az az alkalmazás, amellyel a szimpátiaszavazáson lehet részt venni. "Egy képre egy szavazat adható le, és aki ezt megnyeri, biztosan bekerül a Top 20-ba" – emelte ki Nagypál Krisztina.

Forrás: kozszolgalat.hu

17 házikedvenc közös családi fotón, nem lehetetlen...
Korábbi klímaváltozás okozta kihalások Ausztráliáb...

Kapcsolódó tartalom

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2020. május 30. szombat

Captcha kép