Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Minek öltöztek a sztárok Halloweenkor?

The Weeknd Jokerként

 Minek öltöztek a sztárok Halloweenkor?

Amerikában nagy hagyománya van a Halloweennak, s ezt az alkalmat a sztárok sem hagyják ki egy évben sem. Ha híresség vagy, ritkán találsz békés, nyugodt pillanatokat. Amikor elhagyod az épületet, vagy az autót, a rajongók máris körbe vesznek, beszélni akarnak veled, és elmondják, mennyire szeretik a munkádat, majd autogramot kérnek. A figyelmedet akarják, s hogy tudd, mennyire megváltoztattad  az életüket.

Egy idő után a rajongók többsége mind ugyanolyannak tűnnek, és nem csoda, hogy a sztároknak szüksége van egy aprócska  kikapcsolódásra, önmaguk újbóli megtalálására. A Halloween ideális alkalom a hírességek számára, hogy elrejtsék valódi identitásukat, miközben jókat szórakoznak és rengeteg édességet esznek.

Jason Momoa, mint Elvis Presley

 Amerikában a Halloween népszerűsége, különösen a felnőttek körében, a 70-es években kezdett el rohamosan nőni, és azóta is felfelé ível. Az egyik legfőbb oka nem más, mint a nosztalgia. A felnőttek is szeretnek egy éjszakára újra gyermekek lenni, jelmezekbe bújni és éjjel akár kint is bulizni.

Jessica Biel, mint Justin Timberlake és Justin Timberlake, mint mikrofon

 Egy másik ok ami Halloweenhez köthető, amikor felvonulásokat szerveztek a meleg közösségekben a 60-as és 70-es évek végén (San Francisco Castro, Greenwich Village stb.), amelyek a Halloween-t megújító ünnepnek festették; ezek a bulik befogadók és szélsőségesek voltak. Egy olyan éjszaka, ahol bárhol is voltál a nap folyamán, éjjel kibújhattál és elvegyülhettél. Sok meleg úgy tartja, hogy a Halloween a karácsonyuk - nincs ajándék, nincs család, nincs utazás, csak egy nagyszerű jelmez. "

Heidi Klum, mint idegen
Ariana Grande, ápolóként a "Beholder szeme"
Kim Kardashian West, mint Elle Woods A doktor Szösziből

Forrás: boredpanda.com 

A Bertoloni-bangó(Ophrys bertolonii)
Az utolsó csukja be a kaput!

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. szeptember 24. csütörtök

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/