Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Mexikó: Edgardo Perros, a kutyák megmentője

 Mexikó: Edgardo Perros, a kutyák megmentője

Edgardo Perros

Edgardo Perros állatszeretete sokak számára példaértékű lehet, hiszen ő az a férfi, aki majdnem teljesen körbe járta Mexikót és segít minden beteg, éhes, magányos kóbor kutyán, akikre csak rátalál. A mexikói utakon feltűnő férfi, nem kis meglepetést okoz az arra járóknak, hiszen  különös kocsijával kutyákkal megrakva, illetve körül véve , gyalog járja az utakat.

Ez a férfi 14 000 km-t sétált Mexikó kerülete mentén, megmentve a sérült és beteg kutyákat! Az elmúlt hat évben közel 500 kutyát mentett meg. Alázata és együttérzése minden lény iránt egyszerűen lenyűgöző és példaértékű. Például, amikor olyan kutyát talál, amely túlzottan beteg ahhoz, hogy megmentse,  lefekszik mellé az úton, hogy ne érezze magát egyedül, míg elmegy.

Elmondása szerint nem tudta tovább nézni, hogy senki sem segít ezeknek a kutyáknak, de a legfájdalmasabb az, amikor valaki szándékosan bántalmazza és elüldözi őket. Nagyon sok a sérült kutya. Úgy gondolja, hogy függetlenül attól, hogy emberről vagy kutyáról van szó, mindenkinek  szüksége van a szeretetre és a törődésre.

Forrás: boredpanda.com


Szín-játék
Neves napok
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2022. január 25. kedd

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/