Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Megtalálta a gazdiját a kétségbeesett tekintetű kutyus

Kép: upi.com

 Megtalálta a gazdiját a kétségbeesett tekintetű kutyus

Az amerikai Husky House két évig próbálta örökbeadni a különös tekintetű kutyust, de senkinek sem kellett, amikor végül múlt kedden megosztották a Facebookon, a gazdira váró kutyák képei között. A négy éves teljesen egészséges kutyának egy szemhély deformáció okozza a fura tekintetet, ami eddig elriasztotta a gazdikat.

A világhálóra posztolt kép azonban kivételes sikert aratott.

A Husky House szerint a kutyát egy tenyésztő adta a menedékbe, aki azt mondta, hogy nem tudja eladni a kutyát, mert "furcsa" kinézetű. A Husky Ház képviselője elmondta a CNN- nek,  hogy a menedékház két évig küzdött a Jubilee számára otthon kereséssel, mielőtt a Facebookra fel került a képe.

A menedékház szerint több mint 150 kérelem érkezett az örökbefogadáshoz a poszt után, amelyet több mint 40 000 alkalommal osztottak meg.

"Mivel az eredeti Facebook-üzenet vírus ként terjedt, túlzott mennyiségű szeretet, támogatás és érdeklődés érkezett, beleértve az örökbefogadási kérelmeket" - mondta a képviselő. "Olyan boldogok vagyunk, hogy mindenki úgy érzi, hogy csodálatos kutya, amit mi mindig is tudtunk."

A menedékház hozzátette, hogy szemhéjainak megjelenése ellenére  Jubileenak nincs más egészségügyi problémája.

"Állatorvosaink alaposan ellenőrizték őt" - mondta a képviselő. "Ez semmilyen módon nem befolyásolja, vagy lassítja őt. Boldog és egészséges."

Forrás: upi.com

Róka móka
Legek az állatvilágban - a gepárd

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. augusztus 10. hétfő

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/