Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Lenyűgöző képek albínó teknősökről

Kép: Albinoturtles.com

 Lenyűgöző képek albínó teknősökről

 Az albínó állatok lenyűgözőek. Az albínó sünök és egerek úgy néznek ki, mintha egy másik bolygóról származnának. Az albínó-zebrák és albínó-oroszlánok, olyanok, mint a legdivatosabb állatok a szavannában, talán még a világon is, az albínó teknősökről nem is beszélve, akik annyira másak, hogy látnod kell őket, ahhoz hogy elhidd.

Amikor hirtelen halljuk az albínó szót, azonnal a fehér színre gondolunk. Az albínó teknősök azonban nem mindig fehérek - néha pirosak is! Úgy néznek ki, mint apró, tűzzel lélegző sárkányok vagy fantasztikus lények egy párhuzamos világegyetemből. Bolygónk messze nem unalmas; csak türelmesnek kell lennünk és olyan csodálatos dolgokat találhatunk, mint ezek a teknősök.

Az egyik albínó teknős óriási aggodalmat okozott az interneten. Az ő neve Hope, aki egy rózsaszínű teknős. Nem csak albínó, hanem nyílt szívvel is született! Miután internetes szenzációvá vált, tulajdonosa, Aqua Mike továbbra is gondozta őt. Hope köszöni jól van, novemberben 1 éves lett, és gazdijával biztosak benne, hogy rengeteg születésnapot ünnepelnek még együtt.

Forrás: boredpanda.com


Hope , a nyílt szívvel született teknős, Kép: Albinoturtles.com
Kép: Albinoturtles.com
Kép: Albinoturtles.com
Kép: Albinoturtles.com
Kép: Albinoturtles.com
Kép: Albinoturtles.com
Esőmese
Dió Magazin - 2021 - December
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2021. december 08. szerda

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/