Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Lenyűgöző képek albínó teknősökről

Kép: Albinoturtles.com

 Lenyűgöző képek albínó teknősökről

 Az albínó állatok lenyűgözőek. Az albinó sünök és egerek úgy néznek ki, mintha egy másik bolygóról származnának. Az albínó-zebrák és albínó-oroszlánok, olyanok, mint a legdivatosabb állatok a szavannában, talán még a világon is. Az albínó teknősökről nem is beszélve, akik annyira másak, hogy látnod kell őket, ahhoz hogy elhidd.

Amikor hirtelen halljuk az albínó szót, azonnal a fehér színre gondolunk. Az albínó teknősök azonban nem mindig fehérek - néha pirosak is! Amely úgy néz ki, mint apró, tűzzel lélegző sárkányok vagy fantasztikus lények egy párhuzamos világegyetemből. Bolygónk messze nem unalmas; csak türelmesnek kell lennünk és olyan csodálatos dolgokat kell keresnünk, mint ezek a teknősök.

Az egyik albínó teknős különösen hatalmas aggodalmat okozott az interneten. Az ő neve Hope, aki egy rózsaszínű teknős. Nem csak albínó, hanem nyílt szívvel is született! Miután internetes szenzációvá vált, tulajdonosa, Aqua Mike továbbra is gondozta őt. Hope köszöni jól van, most novemberben 1 éves lett, és gazdijával biztosak benne, hogy rengeteg születésnapot ünnepelnek még együtt.

Forrás: boredpanda


Hope , a nyílt szívvel született teknős, Kép: Albinoturtles.com
Kép: Albinoturtles.com
Kép: Albinoturtles.com
Kép: Albinoturtles.com
Kép: Albinoturtles.com
Kép: Albinoturtles.com
Hamarosan a Föld népessége 10 milliárd főre emelke...
Virágzó vadpopulációk Csernobilban a "senki földjé...

Kapcsolódó tartalom

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Lépj be
Vendég
2020. február 20. csütörtök

Captcha kép