Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Kutya kategóriában 50 tervező műve jutott be a döntőbe a 2019 Editor's Choice Awards- on

Kutya kategóriában 50 tervező műve jutott be a döntőbe a 2019 Editor's Choice Awards- on 

 Amelyből most a mi kedvenceinket bemutatjuk a Kutyatartozékok, a Kutyajátékok és a Kutyaruházat elemeiből .  Ezek olyan tárgyakat tartalmaznak, amelyek ünnepi ajándékok kívánnak lenni, és a győzteseket 2020 januárjáig nem teszik közzé.

A HuggleHounds híres Knottie Tuffut játékairól , de az idei meglepetés a mutt (vegyes fajta) játékok. Ezzel is próbálják az örökbefogadókat ösztönözni, hogy hajléktalan vegyes fajtájú kutyákat fogadjanak örökbe a helyi kisállatmenhelyeken. A kutyáknak nem kell fajtatisztának lenni a szeretéshez és a szeretethez.

A speciális háromrétegű felépítés és a csomózott végtagok megtartják a HuggleMutts-t elég erősnek ahhoz, hogy ellenálljanak a kis és nagy kutyák játékának. 

 A Diggs Revoll összecsukható kutyarekesz nem más, mint fantasztikus, könnyen használható, kötelező tartozék kiskutyáknak (akár 30 font). Először is, hordozható. Másodszor, az összes fala nyitva van, így kutyája hall, lát, szagolhatja és érezheti, mi zajlik körülötte. Harmadszor, összecsukható, ami teljes mértékben megkönnyíti a hordozhatóságot. A Revol három ergonómiailag helyes fogantyúval, kivehető tálcával, kerekekkel, egy kiskutya elválasztóval, több bejárattal érkezik, és rendkívül tartós.Addig ne alkoss véleményt, amíg nem nézed meg ezt a videót: 

A MOLLE (kiejtve, mint Molly) a moduláris könnyű teherhordó berendezéseket jelenti . Az RSG ebben az esetben a Ready Set GoMost nézzük meg ezt a csodálatos terméket, és a kutyát aki túrázáskor viseli. A hevederhez felcsatolható kiegészítő táskák tartoznak, amelyben kedvencünk maga cipelheti a számára szükséges ételt,  vizet, és akár az egészségügyi láda tartalmát. 

 Ez a játék nagyon kedves és nagyon egészséges a kutyák  fogainak!  A  SodaPup kutya csőkulcs egy olyan kutya játék, amely  SodaPup szabadalmazott nylonból készült, FDA-kompatibilis és nem mérgező. Ezt a játékot az Egyesült Államokban gyártják.


A roncsolhatatlan Barett Ball egy kemény labda. Az amerikai háborús veterán, James Hayes által feltalált labdát szolgálati kutyájáról, Barrettnek nevezték el. (Lásd az alábbi videót.) A Barrett Ball kis, közepes és nagy méretben kapható, így a legtöbb kutya számára szuper rágást és ezernyi dobást kínál. Ne aggódjon, ha nincs németjuhásza, a Yorkie is imádni fogja (természetesen "kicsiben").Ez a játék lenyűgöző! A gyűrű 100% pamutból csavart kötélpántokból készül, amelyek együttesen erős ellenállást biztosítanak közepes és nagy kutyákkal szemben. 

Petsport csavart, rágó gumigyűrű
Tweed Dog nyakörvek
Angol Tweed Sherpa kutyakabát

 A Earthbound UK két elismerést kapott ruházati formatervezéséért: a Country Dog Coats és a koordináló kutya nyakörvek és pórázok .

 A stretch gyapjú jelenleg nagyon népszerű, és az Gold Paw készíti a Stretch Fleece kutyakabátjait tucatnyi színben és mintában, egyaránt. Újrahasznosított poliészterből és egyedi fejlesztésű Bluesign tanúsítással rendelkező textilből készült. Az anyag állítólag lélegzik, biztosítva kutyájának kényelmét, egészséges bőrét és szőrzetét. A kabátok közel vannak a kutyák testéhez, úgy illeszkednek a mozgásukhoz, akár egy finom tapintású kesztyű a kézhez..

Természetesen moshatók és lehetőleg levegőn száríthatók. 2 és 30 közötti méretben kaphatók, tehát megtalálható a kutyádnak is a  megfelelő! 

Forrás: petslady.com

Gold Paw Stretch polár kutyakabát
Németország legmagasabb hegycsúcsa: Zugspitze
Surranó Soma kalandjai

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. augusztus 09. vasárnap

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/