Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Jill, a cuki házikedvenc

Kép: this_girl_is_a_squirrel

 Jill, a cuki házikedvenc

 Meet Jill - egy 7 éves mókus. 2012-ben, az Isaac hurrikán idején a mókus állítólag a taifun alatt esett ki fészkéből, ezért Jill tulajdonosai átmenetileg vitték el. Végül a mai napig maradt, és elég boldognak tűnik. Profilja szerint „vegetáriánus, parkour szakértő", akinek az egyetlen félelme a porszívó hangja. Hogy mit is jelent a parkour? Olyan extrém sportot, amelyben akadályokon keresztül jutunk el minél effektívebben (gyorsan, kevés energia befektetéssel) egyik helyről a másikra.

Jillnek van egy saját miniatűr mackója, amihez minden lefekvéskor ragaszkodik, ugyanakkor kimondottan szereti a divatot és a pózolást.

2015 óta az interneten a legaranyosabb hírességnek számít. Úgy tűnik, hogy családja nagyon szereti őt, pazar életmódja alapján. Születésnapját is megünneplik, gyakran megkóstolja a finom ételeket, és néha aranyos kis ruhákat is visel. Jill mókus nagyon szeret szunyókálni, azonban amikor nem alszik ő gondoskodik a saját blogjáról az instagrammon: https://www.instagram.com/this_girl_is_a_squirrel/

Forrás: boredpanda.com

Kép: this_girl_is_a_squirrel
Kép: this_girl_is_a_squirrel
Kép: this_girl_is_a_squirrel
Kép: this_girl_is_a_squirrel
A nyúlméretű sörényes patkányok mérge kivégezhet, ...
Olvadó hóember

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. november 26. csütörtök

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/