Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Farkas Tekla: Könyvajánló

Irene Gook: Lelkek Mezeje 

A borítón Gréti és Szikrázó Fény látható


Olvasni jó, mert olvasás közben érdekes dolgokat fedezhetsz fel, különleges helyeken járhatsz, ha elragad az izgalom. Irene Gook könyve éppen ilyen: izgalmas és szórakoztató. Ez a regény eléd tárja a csodák világát. Olyan csodákét, melyek bár mesékben kelnek életre, Benned s bárki másban is megtalálhatóak.

A Lelkek Mezeje, egy varázslatos történet. Grétiről szól, akinek sok szomorúsággal kell szembenéznie, mikor elveszíti édesanyját. Szeretné őt megtalálni, de anyukája nem térhet vissza hozzá. Ezért olyan magányos Gréti. Ám, amikor rásötétedik az erdőben, kezdetét veszi a határtalan kaland. A kislány ráébred, hogy nincs egyedül. Barátokra bukkan és megismeri önmagát. Mindeközben igazi mesevilágba érkezik, ahol a lényeknek segítségre van szükségük, mert a gonosz Uluk fogságban tartja a lelkeket. Ki mentheti meg őket? Az, akinek a lelke tiszta és hisz a jóban. Amíg Gréti és barátai a Végek kapuját keresik, Te, aki figyelemmel követed sorsukat, részese lehetsz egy bámulatos útnak, ahol sok kedvességgel, bölcsességgel és erőt próbáló pillanattal találkozhatsz.

Vajon legyőzhető Uluk, aki fél a szeretettől? Vajon megbékél a kislány és megleli édesanyját?

Minden kiderül, ha elolvasod s bejárod a Lelkek Mezejét. De egy valamit elárulok: bármi történjék is, mindig van remény, mert a szeretet igazi kincs, melynek birtokában nem létezik lehetetlen.

A könyvről itt kaphatsz bővebb információt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Remélem Neked is örömteli perceket okoz majd és megtalálod benne saját kalandodat. Nekem már sikerült. Jó szívvel ajánlom gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 

Medve, hagyma, hagyj ma!
Melyik az egészségesebb étrend: a vegán vagy a hús...
 

Hozzászólások

Farkas Tekla - 2019. december 22. vasárnap, 19:49

Kedves Olvasó!

A könyvet megtalálod a Publio Kiadó weboldalán, ahol bele is tudsz kukkantani. Kellemes olvasást kívánok:

www. publio. hu


Kedves Olvasó! A könyvet megtalálod a Publio Kiadó weboldalán, ahol bele is tudsz kukkantani. Kellemes olvasást kívánok: www. publio. hu :):p
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2022. január 19. szerda

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/