Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Galantusz Grafika – a partner projektjeid megvalósításában

 Galantusz Grafika – a partner projektjeid megvalósításában

 Több millió vállalkozás áll kapcsolatban az emberekkel a Facebookon – kisebb és nagyobb cégek egyaránt. A Facebookot havi szinten 2,5 milliárd ember használja a barátaikkal és családtagjaikkal való kapcsolattartásra, valamint a számukra fontos dolgok felfedezésére. A Facebook-oldalak segítenek az embereknek felvenni a kapcsolatot vállalkozásoddal. Ezek teremtik meg vállalkozásod jelenlétét a Facebookon, melynek köszönhetően az emberek megismerkedhetnek és kapcsolatba léphetnek veled. 

 A célzott Facebook-hirdetések megjelenítése az első lépés, a velük való kapcsolatteremtés felé. A hirdetések teljesítményét befolyásoló leglényegesebb elem a kép és a jó címsor. A Facebook marketing ötletek közül ezért, az első fontos dolgod az kell legyen, hogy foglalkozz a képeiddel, posztolj jó reklámfotókat , hogy magadhoz csalogasd a vásárlókat!

Nos bármire is legyen szükséged, egy jó grafikai stúdió, mindezt megoldja helyetted, hozzásegít egy sikeres vállalkozás felépítéséhez, az álomkönyv elkészítéséhez, prospektusaid, kiadványaid, reklámfotóid, névjegykártyáid elkészítéséhez. 

  A Galantusz Grafika 2000 óta jelen van a piacon, mint online grafikai stúdió, határok nélkül fogad megrendeléseket, és kiváló referenciákkal rendelkezik. Elindulása első 5 évében elsősorban rajzfilmkészítésselfoglalkozott. Ez idő alatt, több nagy sikerű produkcióban is részt vett, ilyen volt pl.: a Mr. Bean, Rege a csodaszarvasról, Percy a parkőr, Angelina Ballerina…

 Ezt a tudást felhasználva rengeteg csodálatos grafika, illusztráció és kiadvány született meg a kezük alatt. Mára Európa számos országából kértek valamilyen formában illusztrációiból, kiadványaiból.

A könyvek, mesekönyvek világától kezdve az üzleti kiadványokig tervez, és kivitelez online és offline anyagokat. Mára keresett lett a közösségi profil design kialakítása is. Készít arculatot, vagy annak elemeit, melyek közül a legkeresettebbek: a logó és a névjegykártya. 

 Az online jelenlétből nem hiányozhat a honlaptervezés. Hiányát nem pótolhatja egy közösségi profil megléte! A jó honlap mindig egy teljes marketing koncepció része, amely bizalmat ébreszt a cég iránt. Minden elemének egyértelműnek, könnyen érthetőnek, tisztának és világosnak kell lennie. Az üzenetet hatékonyan át kell tudnia adnia azok számára is, akik először látogatnak az oldalra.

A Galantusz Grafika alkalmi kedvezményekkel kedveskedik ügyfeleinek. Jelenleg kezdő vállalkozásoknak biztosít kedvezményt honlapra, és-vagy arculat kialakításhoz.

Készít prezentációkat, diabemutatókat, amelyekkel egy előadást élvezetesebbé lehet tenni, s melyeket kérésre, ha az ügyfél kéri, meg is filmesít. Árait megrendelésre szabva alakítja, mindig az ügyfelek igényeihez mérten.

Ha tehát már csak egy jó grafikai megoldásra van szükséged, hogy vállalkozásodat sikeressé tudd tenni, vagy csak meg akarod a könyvedet jelentetni, de nincs anyagi forrásod a méregdrága kiadók ajánlataihoz, a Galantusz Grafika a jó választás, ő lehet a legjobb partner álmaid megvalósításában.

További információ: Galantusz Grafika, emblemakeszítes.hu , Facebook

Dió Magazin - 2021 - December
Becsengetés
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2022. január 25. kedd

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/