Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Elképesztő tehetség! Színes ceruzákkal készült valósághű képek egy orosz művésznőtől

 Elképesztő tehetség! Színes ceruzákkal készült valósághű képek egy orosz művésznőtől.

Hihetetlen mennyi tehetséges ember van a világon és ugyanakkor gyönyörű. Sokan igazi csodákra képesek.  A hiperrealizmus művészete mindig ünnep a szemünk számára. Ez egy olyan művészet, amely kétszer ejtenek ámulatba bennünket, mivel a festmények úgy tűnnek, hogy leugranak a falról, és azon tűnődünk, vajon hogyan sikerült becsapni a művésznek a szemünket? Első pillantásra ez könnyednek tűnhet, de miután második pillantást vetett rá, csak arra tudsz gondolni: ez eléggé elképesztő!

További információ: Instagram

 Van egy tehetséges orosz művésznő, aki minden bizonnyal tudja , hogyan kell meghökkenteni az embereket hiperrealista portrékkal. Alena Instagram-fiókjának 163 000 követője van, ő maga _litvinalena_ néven is ismert, az emberek arcait csak ránézéssel és ceruzák segítségével készíti el, és elképesztő szürreális portré a végeredmény. Az egyes portrék legkisebb részleteire összpontosít, így ezek a portrék nyomtatott fényképeknek tűnhetnek, pedig nem azok.

 Alena különféle korú, formájú és színű emberek festésére szakosodott. Mesterien hozza fel minden ember legjobb tulajdonságait, egyedivé téve a portréját, és örökre memorizálva a benne lévő személyt. Festményeinek többsége egyedi portrék, amelyek készítésére akár 10 napot is rá kell szánnia, és olyan hírességeket is fest, mint Neymar, Keira Knightley, Dwayne Johnson, Marilyn Manson, Matt Damon és még sok más!

Ahogy a művész bemutatta magát a Bored Panda-nak, ő egy moszkvai székhelyű önálló tanár, aki több mint 8 éve portrékat fest. Nos, minden bizonnyal láthatjuk, hogy ez a 8 év kemény munka megtérült, mivel nehéz megkülönböztetni a festményeit  a valódi képektől!

Forrás és képek: boredpanda.com

Csak egy erdei séta ll. Ősz
Morcos március
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. november 24. kedd

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/