Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Elhagyott nyuszi és kedvenc mackója egy dobozban

Fotó: RSPCA

 Elhagyott nyuszi és kedvenc mackója egy dobozban

 Az RSPCA képviselői a délkelet-londoni Lewishamben, a Turnham Roadba azért érkeztek, mert egy jószívű telefonáló tájékoztatta őket az elhagyott bolyhos állatról és annak játékáról.

Nigel egy aranyos,szürke nyuszi amelyet egy kartondobozban hagytak, egy szürke mackóval együtt, s jelenleg Kentben egy állatmenhely intézetben ápolják, amíg új tulajdonost nem találnak neki. Mivel a nyuszi nagyon kötődik a kitömött medvéhez, valószínű, hogy a játékszerrel élt korábbi otthonában. A nyúl és a medve közötti édes barátság olyan aranyos, hogy meglágyítja a szívünket. Nigel egészsége jó, nem beteg, és nincs sérülése sem. Azoknak, akik aggódnak a mackó miatt, elmondhatjuk ő is teljesen rendben van.

Az RSPCA felügyelői nyomoznak a volt tulajdonosok után. A 2006. évi állatjóléti törvény értelmében bűncselekmény az állat elhagyása, mivel ez szükségtelen szenvedést okozhat nekik. „Bízunk abban, hogy a nyilvánosság a szemünk és a fülünk. Sajnos, olykor nem állnak rendelkezésre bizonyítékok, néha nem tudunk eljutni az esemény mélyére. Fontosnak tartjuk kiemelni az elhagyott állatok történeteit, hogy felhívjuk a figyelmet a problémára, és ösztönözzük az embereket, hogy kétszer is meggondolják, mielőtt egy állatot kiraknának. "

Forrás: boredpanda.com

Fotó: RSPCA
Fotó: RSPCA
Fotó: RSPCA
Tóthárpád Ferenc - A szél és a hóember
Dalí szimbólumai
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2022. július 01. péntek

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/