Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Elhagyott nyuszi és kedvenc mackója egy dobozban

Fotó: RSPCA

 Elhagyott nyuszi és kedvenc mackója egy dobozban

 Az RSPCA képviselői a délkelet-londoni Lewishamben, a Turnham Roadba azért érkeztek, mert egy jószívű telefonáló tájékoztatta őket az elhagyott bolyhos állatról és annak játékáról.

Nigel egy aranyos,szürke nyuszi amelyet egy kartondobozban hagytak, egy szürke mackóval együtt, s jelenleg Kentben egy állatmenhely intézetben ápolják, amíg új tulajdonost nem találnak neki. Mivel a nyuszi nagyon kötődik a kitömött medvéhez, valószínű, hogy a játékszerrel élt korábbi otthonában. A nyúl és a medve közötti édes barátság olyan aranyos, hogy meglágyítja a szívünket. Nigel egészsége jó, nem beteg, és nincs sérülése sem. Azoknak, akik aggódnak a mackó miatt, elmondhatjuk ő is teljesen rendben van.

Az RSPCA felügyelői nyomoznak a volt tulajdonosok után. A 2006. évi állatjóléti törvény értelmében bűncselekmény az állat elhagyása, mivel ez szükségtelen szenvedést okozhat nekik. „Bízunk abban, hogy a nyilvánosság a szemünk és a fülünk. Sajnos, olykor nem állnak rendelkezésre bizonyítékok, néha nem tudunk eljutni az esemény mélyére. Fontosnak tartjuk kiemelni az elhagyott állatok történeteit, hogy felhívjuk a figyelmet a problémára, és ösztönözzük az embereket, hogy kétszer is meggondolják, mielőtt egy állatot kiraknának. "

Forrás: boredpanda.com

Fotó: RSPCA
Fotó: RSPCA
Fotó: RSPCA
Hogyan nézne ki a világ, ha a gyermekek rajzai meg...
2019-es újítások: Egy drón, amely belefér egy kato...

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. augusztus 10. hétfő

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/