Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Bon Jovi két ingyen éttermet nyitott a szegények élelmezésbiztonságának érdekében

Fotó: jbjsoulkitchen

 Bon Jovi két ingyen éttermet nyitott a szegények élelmezésbiztonságának érdekében

 Miközben Jon Bon Jovi nagyon jól ismert zenei karrierjével kapcsolatban, nagyon kevesen ismerik azokat a segítő dolgokat, amelyeket tett, hogy világunk jobb hely legyen. 2006-ban megalapította a The Jon Bon Jovi Soul Alapítványt, amelynek célja a közösség erőfeszítéseinek támogatása, a szegénység és a hajléktalanság körének megszakítása érdekében. Az alapítvány egyik legjelentősebb tette a JBJ Soul Kitchen, a közösségi étterem megnyitása, ahol a rászorulóknak nem kell fizetniük az étkezésükért.

Az első éttermet 2011 októberében nyitották meg a New Jersey-i Red Bank körzetében. A második 2016-ban nyitotta meg kapuit a Toms folyó közelében, egy olyan területen, amelyet 2012-ben a Sandy hurrikán nagy mértékben sújtott.

Mindkét étterem méltóságteljes módon harcol előítélet nélkül az élelmezésbiztonság mellett. Üdvözölik mind a fizető, mind a rászoruló ügyfeleket. A menüben nincsenek árak, de azok számára, akik megengedhetik maguknak, hogy kifizessék , arra ösztönzik őket, hogy adakozzanak 20 dollárt, és azokat, akik nem tudnak fizetni, arra ösztönzik, hogy önkéntes munkátt vállaljanak az étteremben.

A JBJ Soul Kitchen már több mint 105 893 ételt szolgált fel. Az étterem honlapja szerint ezeknek az ételeknek 54% -át adományokkal fizetették, a többi 46% -át önkéntes munkával fedezték.

A mecénásoknak ( a támogatóknak) nem kell asztalt előzetesen foglalniuk. Az étterem  érkezési sorrendben működik, azonban a pénzügyi nehézségekkel küzdő emberek prioritást élveznek.

2019. január 21-én az étterem ingyenes étkezést kínált azoknak a kormányzati alkalmazottaknak és családtagjaiknak, akiket a szövetségi kormány leépített.

Forrás: boredpanda.com

Fotó: jbjsoulkitchen
Fotó: jbjsoulkitchen
Fotó: jbjsoulkitchen
Fotó: jbjsoulkitchen
Niktinasztia: a jelenség amikor a virág, vagy levé...
19. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál eredményei
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2022. január 25. kedd

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/