Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Betty, a kutya aki szemöldökkel született

Kép: brovisvoi

 Betty, a kutya aki szemöldökkel született

 Sajnos sok kóbor kutya van a világon. Nem tudják, hova kell menni, mit fognak enni vagy hol fognak aludni. Néha azonban a szerencse rátalál ezekre a kölykökre, és megtalálják szerető gazdijukat.

Ez történt ezzel az elhagyott kutyával is. Az oroszországi Bratsk utcáin találták meg. "Betty mindössze 10 napos volt. Barangolt az utcán, amikor megtalálták. "- mondta a tulajdonos Oksana a Bored Panda-nak. Amikor az emberek elvitték a menhelyre, azt gondolták, hogy valaki szemöldököt festett rá, de miután megpróbálták megtisztítani, rájöttek, hogy csak egyedi veleszületett minták.

Oksana azon sok emberek egyike volt, akiknek a szívét elrabolta ez az imádnivaló kölyökkutya: „Láttam őt a menedékhely honlapján lévő fotón, és beleszerettem.  Oksana úgy döntött, hogy hazaviszi Fridat, akinek új nevet adott  - Betty. "Amikor megláttam, sírtam. Amikor felvettem, azonnal elaludt, és én olyan boldog voltam, hogy a karjaimban tarthatom."

Ez az egyedülálló kölyökkutya most boldog kutya, és nagyon örülünk, hogy ennek a történetnek jó vége lett, és hogy Betty lenyűgöző gazdit és hangulatos otthont talált. Reméljük, hogy a világ többi kóbor kutyája is szerető otthont talál, függetlenül attól, hogy szemöldöke van-e.

Forrás: boredpanda.com

Kép: brovisvoi
Kép-jóváírások: brovisvoi
Menedék
Szókratész

Kapcsolódó tartalom

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2020. július 12. vasárnap

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/