Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Bazooka, az elhízott cica szerető gazdira talált

Kép: boredpanda.com

 Bazooka, az elhízott cica szerető gazdira talált

Kép: boredpanda.com

 Bazooka egy narancssárga cirmos. Öt éves és akkor szállították menhelyre, amikor a tulajdonosa meghalt. A tulajdonos demenciában szenvedett, és valószínűleg elfelejtette, mikor adott enni Bazookának, így mindig feltöltötte a tálját, amikor üresnek látta. Ez lehetett az oka annak, hogy Bazooka súlya meghaladja a 16 kilogrammot! Nem szabad azonban elítélni az előző tulajdonost, hiszen ő mindent megtett, hogy vigyázzon rá és szeresse Bazookát.

Amikor megérkezett a menhelyre, nagyon sok orvosi ellátásra volt szüksége. Két alkalmazott is kellett a szállításához, akik nagyon meglepődtek a méretén. Ennek a vaskos macskának el kellett kezdenie azonnal a diétát , hogy egészségesebbé és boldogabbá váljon, hogy egyszerűen ő is el tudja végezni a macskák minden napos dolgát erőfeszítés nélkül.

Bazooka hamarosan új otthonba indult egy oktatott nevelőszülőhöz, aki figyelemmel kíséri az egészségét, és segít neki, hogy leadja ezeket a felesleges kilókat. Az új otthonában máris próbálgatja megmászni a lépcsőket. Nevelőszülei szeretetével és támogatásával érte el ezt a célt. Lassan, de biztosan elkezdett lefogyni.

 Az új tulajdonos  az első pillanatban beleszeretett, amikor meglátta! Szerinte nagyon édes látvány volt. Hamarosan Bazooka új nevet kapott, amely nagyon illik hozzá " Augustus király" .Reméljük, hogy Augustus király boldogabb lesz, mint valaha.

Forrás: boredpanda.com

Kép: boredpanda.com
Gólyarobi
Elon Musk gyermekmentő kapszulájának története

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. augusztus 10. hétfő

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/