Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Bazooka, az elhízott cica szerető gazdira talált

Kép: boredpanda.com

 Bazooka, az elhízott cica szerető gazdira talált

Kép: boredpanda.com

 Bazooka egy narancssárga cirmos. Öt éves és akkor szállították menhelyre, amikor a tulajdonosa meghalt. A tulajdonos demenciában szenvedett, és valószínűleg elfelejtette, mikor adott enni Bazookának, így mindig feltöltötte a tálját, amikor üresnek látta. Ez lehetett az oka annak, hogy Bazooka súlya meghaladja a 16 kilogrammot! Nem szabad azonban elítélni az előző tulajdonost, hiszen ő mindent megtett, hogy vigyázzon rá és szeresse Bazookát.

Amikor megérkezett a menhelyre, nagyon sok orvosi ellátásra volt szüksége. Két alkalmazott is kellett a szállításához, akik nagyon meglepődtek a méretén. Ennek a vaskos macskának el kellett kezdenie azonnal a diétát , hogy egészségesebbé és boldogabbá váljon, hogy egyszerűen ő is el tudja végezni a macskák minden napos dolgát erőfeszítés nélkül.

Bazooka hamarosan új otthonba indult egy oktatott nevelőszülőhöz, aki figyelemmel kíséri az egészségét, és segít neki, hogy leadja ezeket a felesleges kilókat. Az új otthonában máris próbálgatja megmászni a lépcsőket. Nevelőszülei szeretetével és támogatásával érte el ezt a célt. Lassan, de biztosan elkezdett lefogyni.

 Az új tulajdonos  az első pillanatban beleszeretett, amikor meglátta! Szerinte nagyon édes látvány volt. Hamarosan Bazooka új nevet kapott, amely nagyon illik hozzá " Augustus király" .Reméljük, hogy Augustus király boldogabb lesz, mint valaha.

Forrás: boredpanda.com

Kép: boredpanda.com
A leánykereső legény
A gomba alatt
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2021. november 26. péntek

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/