Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/

Bambu Indah: az Udang House ( Garnélarák ház)

 Bambu Indah: az Udang House ( Garnélarák ház)

Különleges hotelekből bizonyára számtalan van a nagyvilágban. Az előző cikkünkben a kenyai Zsiráf kastélyt mutattuk be. Ma Balira látogatunk egy olyan hotelbe, ahol a vendégek az üvegpadlón át szemlélhetik a vízalatti világ lakóit, elsősorban a garnélarákokat. 

Az Udang ('Garnélarák') ház az egyik legegyedibb hotelélményt nyújtja. Csak lépj be a szobádba s a különleges padlón át, figyeld az alul lévő garnélarák és halak úszását. Abban a pillanatban, amikor nem a lebegsz a garnélarák-tó felett, lépj ki a saját teraszodra a békák és tücskök zenekarához. A pezsgő vízforrások megnyugtató " dallammal" töltik meg a táj hatását. Udang ezen szakasza kiválóan alkalmas hangulatos, lustálkodós délutáni pihenésre. 

Ez a ház a természetes medencét ellátó édesvízi szökőkút forrásánál található.  A zuhany részben fedett és részben kültéri lehetőséget kínál a vendégeknek a természettel való kommunikációra. A fürdőszoba üvegcsempézett teteje lehetővé teszi a nappali fény és a bali hold éjszakai belépését - ez egy remek élmény, hogy a fáradt utazó megpihenjen miközben kapcsolatot teremthet a forrással és a természettel.

A villa egy nyugodt vidéki térségben helyezkedik el, Ubudtól kb. 15 perc alatt, autóval Bali nemzetközi repülőterétől.

Kép: cdn.shopify.com
Kép:www.bambuindah.com
Színes ceruza hegyére farag szobrokat egy orosz mű...
Koca anyó

Kapcsolódó tartalom

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2020. május 25. hétfő

Captcha kép