Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Az indiai aranyember

Az indiai aranyember 


Vannak olyan államok Indiában, ahol az emberek csak aranyat viselnek, mint elsődleges és egyetlen ékszerüket. A városi területeken élőkkel ellentétben sok hagyományos és vidéki ember az aranyat a díszek megfelelő és alapvető elemének tekinti.

Prashant Laxman Sapkal 1992. október 23-án, Prashant Pune-ban született. Középkategóriájú családból származik, de ez nem akadályozza meg az álmai megvalósításában. Vannak emberek , akik megszállottan extrém sportolnak, vagy értékes tárgyakat gyűjtenek, míg ő az arany viselésében találta meg a beteljesülést. Megszállottan visel nap mint nap a hozzávetőlegesen 5 kilogramm aranyat magán. Ebbe beletartozik a többrétegű nyaklánc, az ujjain hordott 10 gyűrű, arany karórája, IPHONE tokja és aranycipője. 

NSS néven működtet vállalkozást és önkéntesen támogatja a szegény emberek szociális jóléti csoportját. Az álma az, hogy olyan emberek mellett álljon, akik annak ellenére, hogy gazdaságilag szegények, soha nem lépnek vissza a céljaik elérésétől.

Elmondása szerint azért indította el az NSS csoportot, hogy képes legyen segíteni a körülötte lévő szegény embereknek. És a történet itt nem ér véget, az NSS legénysége lehetőséget kínál a rászoruló emberek számára, hogy ne csak segítséget kapjanak, hanem részt vegyenek benne és dolgozzanak.

Gyermekkora óta az arany szerelmese, egyszerűen az arany viselése teszi őt igazán boldoggá. 2018 október hónapjától kezdve viseli a hatalmas mennyiségű aranyat magán. Jelenleg élvezi a figyelmet, amelyet az emberektől kap, bárhová is megy. Indiában ikonként kezelik.

Forrás: The India Saga

Beszélgetés Irene Gookkal a Lelkek Mezejéről
Álom
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2022. január 25. kedd

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/