Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

A robotfűnyíró, amely intelligensen kaszál

 A robotfűnyíró, amely intelligensen kaszál

 A STIHL iMOW® robotfűnyírók teljesen automatikusan kaszálják a füvet, önállóan veszik az akadályokat, akár 45% -os lejtőket is képesek végigjárni, és automatikusan feltöltődnek. Minden STIHL iMOW® robotfűnyíró tökéletes kényelmet kínál gyors, dinamikus kaszálási tervek elvégzéséhez. Egyszerű működésének köszönhetően csúcsformába hozza a füvet.

Az iMOW® robotfűző stabil, kétszeresen kihegyezett pengével rendelkezik, amely garantálja a pontos vágást. A pengék forgásiránya a kés minden leállításakor automatikusan változik, így azok egyenletesen használódnak és ezért tartósabbak. Kaszálás közben a robotfűnyíró apróra vágja a füvet, és a levágott részt a füvön hagyja. Ez egy nagyon hatékony és természetes trágyázási módszer, amely még sűrűbbé és zöldebbé teszi a gyepet. 

Ugyanakkor számos funkció biztosítja az iMOW® robotfűnyíró biztonságát. Ha megemeljük a robotfűnyírót, a kés automatikusan leáll.  A kézi leállító gomb további biztonságot nyújt.

Az intuitív iMOW® alkalmazás segítségével könnyedén beállíthatjuk a kaszálási tervet, állapotüzeneteket fogadhatunk, és elindíthatjuk vagy szüneteltethetjük a kaszálási folyamatokat okostelefonunk vagy táblagépünk segítségével. 

Az alkalmazást arra is felhasználhatjuk, hogy az aktuális időjárás-előrejelzéseket figyelembe tudjuk venni a munkatervhez, információkat kapjunk, amikor a robotfűnyírógép beragadt, vagy amint új késre van szüksége.

Az alkalmazás GPS lopás elleni védelmet is kínál, amely értesít minket, ha az iMOW ® "elhagyja" az otthoni területet. Továbbá tájékoztatást kaphatunk a robotfűnyíró kaszálási teljesítményéről, amit akár Facebookon is megoszthatunk. A STIHL iMOW ® alkalmazás elérhető Android és iOS okostelefonokhoz, valamint webes alkalmazásként a számítógéphez.

Kép: www.stihl.com
30 éve kihaltnak hitt állatot kaptak lencsevégre
Szín-játék
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2022. január 18. kedd

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/