Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

A Pentagon hivatalosan kiadott három UFO-videót

A kép csak illusztráció / Carroll MacDonald képe a Pixabay -en

 A Pentagon hivatalosan kiadott három UFO-videót

2020 legmeglepőbb híre, hogy a Pentagon közzé tett három olyan videót, amelyen azonosítatlan légi jelenségeket rögzítettek. Ezek közül kettőt már 2017- ben kiszivárogtatott a The New York Times.

 Míg az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DOD) korábban elismerte a videók létezését, eddig soha nem engedélyezték a bemutatásukat a nyilvánosság számára. A videókban megfigyelt légi jelenségeket azonosítatlannak tekintik.

  A FLIR1 videó 2004-ben bekövetkezett eseményt mutat be, amikor két Navy F / A-18F Super Hornet vadászgép egy ismeretlen repülő tárgyat üldözött Kalifornia déli partja közelében. A videó azóta megkapta a „Tic Tac" becenevet, mivel egy hosszúkás alakú tárgyat mutat, amely azonnal megjelenik az égen. A kormány hivatalos jelentése az eseményről azt mondja, hogy a tárgy másodpercek alatt „nagyon gyorsan leereszkedett 18 000 méterről 15 méterre".

A másik két videó (az alábbiakban) - a GO FAST és a GIMBAL címet viseli - két eseményt mutat be az Egyesült Államok keleti partjainál 2015-ben. A találkozásba bevont öt haditengerészeti pilóta 2017-ben elmondta a The New York Timesnak, hogy több alkalommal találkoztak ismeretlen légi jelenségekkel az edzéseik során. így 2014-ben és 2015-ben a keleti part mentén Virginiától Floridáig.

 Noha ezeknek a videóknak a hivatalos megjelenése nem nyújt új információt, a Pentagon meglehetősen nagy lépésnek tekinti, hiszen ezzel egyértelmű az álláspontjuk az UFO-k állandóan ellentmondásos témájában.

„Örülök, hogy a Pentagon végre kiadta ezt a felvételt, de csak a kutatások és a rendelkezésre álló anyagok felületét súrolja ez a fajta " felvilágosítás". Az USA-nak komolyan, tudományos pillantást kell vetnie az ilyen történésekre és a lehetséges nemzetbiztonsági következményekre. Az amerikai emberek megérdemlik a tájékoztatást. "- tweetelt Harry Reid, a szenátus volt többségi vezetője, aki számos, az Egyesült Államok kormányának minősített programját átvitte a megmagyarázhatatlan légi jelenségek tanulmányozására.

Forrás: IFLScience!

30 éve kihaltnak hitt állatot kaptak lencsevégre
A Csévi-szirtek barlangjai I.

Kapcsolódó tartalom

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Already Registered? Login Here
Vendég
2020. július 05. vasárnap

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/