Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

A Pentagon hivatalosan kiadott három UFO-videót

A kép csak illusztráció / Carroll MacDonald képe a Pixabay -en

 A Pentagon hivatalosan kiadott három UFO-videót

2020 legmeglepőbb híre, hogy a Pentagon közzé tett három olyan videót, amelyen azonosítatlan légi jelenségeket rögzítettek. Ezek közül kettőt már 2017- ben kiszivárogtatott a The New York Times.

 Míg az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DOD) korábban elismerte a videók létezését, eddig soha nem engedélyezték a bemutatásukat a nyilvánosság számára. A videókban megfigyelt légi jelenségeket azonosítatlannak tekintik.

  A FLIR1 videó 2004-ben bekövetkezett eseményt mutat be, amikor két Navy F / A-18F Super Hornet vadászgép egy ismeretlen repülő tárgyat üldözött Kalifornia déli partja közelében. A videó azóta megkapta a „Tic Tac" becenevet, mivel egy hosszúkás alakú tárgyat mutat, amely azonnal megjelenik az égen. A kormány hivatalos jelentése az eseményről azt mondja, hogy a tárgy másodpercek alatt „nagyon gyorsan leereszkedett 18 000 méterről 15 méterre".

A másik két videó (az alábbiakban) - a GO FAST és a GIMBAL címet viseli - két eseményt mutat be az Egyesült Államok keleti partjainál 2015-ben. A találkozásba bevont öt haditengerészeti pilóta 2017-ben elmondta a The New York Timesnak, hogy több alkalommal találkoztak ismeretlen légi jelenségekkel az edzéseik során. így 2014-ben és 2015-ben a keleti part mentén Virginiától Floridáig.

 Noha ezeknek a videóknak a hivatalos megjelenése nem nyújt új információt, a Pentagon meglehetősen nagy lépésnek tekinti, hiszen ezzel egyértelmű az álláspontjuk az UFO-k állandóan ellentmondásos témájában.

„Örülök, hogy a Pentagon végre kiadta ezt a felvételt, de csak a kutatások és a rendelkezésre álló anyagok felületét súrolja ez a fajta " felvilágosítás". Az USA-nak komolyan, tudományos pillantást kell vetnie az ilyen történésekre és a lehetséges nemzetbiztonsági következményekre. Az amerikai emberek megérdemlik a tájékoztatást. "- tweetelt Harry Reid, a szenátus volt többségi vezetője, aki számos, az Egyesült Államok kormányának minősített programját átvitte a megmagyarázhatatlan légi jelenségek tanulmányozására.

Forrás: IFLScience!

A fénysebesség mérése
A nagyravágyó halászné
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2021. december 08. szerda

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/