Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

A Milwaukee-i kutyák csodás esete

 A Milwaukee-i kutyák csodás esete

​A téli időjárás különösen megviseli a kóbor állatokat, ezért sokan segíthetünk rajtuk, amennyiben odafigyelünk rájuk. A Milwaukee-i család egy igazi ünnepi csodát tapasztalhatott meg, mindezt egy gondozó buszsofőrnek köszönhetően, aki úgy döntött, hogy segítséget nyújt két felügyelet nélküli kutya számára. December 18-án a család elvesztette két kutyáját, miután a négylábú bimbózó pár valahogy kiszökött az udvarról, és nem talált haza. A család egész éjjel kétségbeesetten kereste őket, ám a kölyökkutyákat sehol sem találták.

Ugyanezen a napon, éjfél körül, Jamie Grabowski nevű buszsofőr befejezte útját és visszahajtott a Milwaukee County Transit System garázsába, amikor észrevette, hogy két kutya fut körül az út mellett. Ahogy a hőmérséklet  - 20 fokra zuhant, Grabowski nem tudta, magára hagyni a remegő és összezavarodott kutyákat. Szóval felhívta őket a buszra.

A kutyák elég barátságosnak tűntek, és játékosan felugráltak a buszra. A jóságos buszsofőrnő felhívta a hatóságokat, akik rendőrt küldtek, hogy segítsék a kutyákat. "Azért vittem őket a buszra, mert attól féltem, hogy el fogják őket ütni" 

Ezután mindkét kutyát a Milwaukee-i Háziállat-ellenőrző Bizottságba vitték, ahol végül újra találkozhattak aggódó tulajdonosaikkal.

Forrás : boredpanda.com

Fotó: boredpanda
Kalóz mese
Háziállatok gyűlése

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. szeptember 29. kedd

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/