Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

A Milwaukee-i kutyák csodás esete

 A Milwaukee-i kutyák csodás esete

​A téli időjárás különösen megviseli a kóbor állatokat, ezért sokan segíthetünk rajtuk, amennyiben odafigyelünk rájuk. A Milwaukee-i család egy igazi ünnepi csodát tapasztalhatott meg, mindezt egy gondozó buszsofőrnek köszönhetően, aki úgy döntött, hogy segítséget nyújt két felügyelet nélküli kutya számára. December 18-án a család elvesztette két kutyáját, miután a négylábú bimbózó pár valahogy kiszökött az udvarról, és nem talált haza. A család egész éjjel kétségbeesetten kereste őket, ám a kölyökkutyákat sehol sem találták.

Ugyanezen a napon, éjfél körül, Jamie Grabowski nevű buszsofőr befejezte útját és visszahajtott a Milwaukee County Transit System garázsába, amikor észrevette, hogy két kutya fut körül az út mellett. Ahogy a hőmérséklet  - 20 fokra zuhant, Grabowski nem tudta, magára hagyni a remegő és összezavarodott kutyákat. Szóval felhívta őket a buszra.

A kutyák elég barátságosnak tűntek, és játékosan felugráltak a buszra. A jóságos buszsofőrnő felhívta a hatóságokat, akik rendőrt küldtek, hogy segítsék a kutyákat. "Azért vittem őket a buszra, mert attól féltem, hogy el fogják őket ütni" 

Ezután mindkét kutyát a Milwaukee-i Háziállat-ellenőrző Bizottságba vitték, ahol végül újra találkozhattak aggódó tulajdonosaikkal.

Forrás : boredpanda.com

Fotó: boredpanda
A kőkorszak
Kačna-barlang

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2021. január 18. hétfő

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/