Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

A magyar Tesla

A magyar Tesla: Csefkó Tamás 

Csefkó Tamás

 Csefkó Tamás 1967-ben született, 1984 óta foglalkozik intenzíven energiakutatással. Fő iránya a nullponti energia kutatása.

Az ENERGITECH egyesület kitalálója és megalapítója, illetve a TESLA csoport alapító tagja, ahol a magyar feltalálók és ötletemberek minden hónapban összejönnek és előadásokat, bemutatókat tartanak, illetve megvitatják ezen berendezések működéseit.

Találmányaival az energetikában használt berendezések energiafogyasztásának csökkentését kívánja elérni. Véleménye szerint a nagy hatásfokú invertereinek köszönhetően az alternatív energiák jobb hatásfokkal használhatók fel, mint a hagyományos inverterekkel. Eddig 17 találmányt jelentett be szabadalmaztatásra, de a valós találmányainak száma 130. Legutóbb az Egyesült Államokban is szabadalmaztatásra került egy találmánya.

A magyar Tesla égbekiáltó találmányai a mai napig felhasználás nélkül vannak.

Ebből legalább 6 olyan kész és tömeggyártásba vihető amivel egyenként ki lehetne az országot húzni a kátyúból. Munkahelyek tízezreit teremthetnék és szaúdi szintre lehetne felhozni a béreket rövid idő alatt. "A fizikai szint magasabb rezgésszintek leképződése, tehát azon a kijelentésen sem kell csodálkozni, hogy a fizikus felfedezései sem mások, mint a spirituális képességük anyagszintű megvalósításai." Hogy kiknek érdeke ezeknek a hasznos találmányoknak az ellehetetlenítése?

Erről maga Egely György fizikus is mesélt.

Elmondta, hogy az energialobbi folyamatosan pénzeli azokat az érdekköröket és csoportokat, melyek az ujjukat a tudomány és a technológia ütőerén tartják.Tesla a halálakor számos felfedezés titkát vitte magával, mivel egy közös tudatmezőből szerezzük az ismereteinket belátható, hogy a témára ráhangolódva egy hasonló zseniális elme képes lehet felismerni a plazmával működtetett fényforrást, vízmotort, avagy a semleges áram titkát. Rengeteg pénzhatalmi érdekkör tevékenykedik Magyarországon is. Így a mindenkori magyar állam kezei is meg vannak kötve. Egyfajta gazdasági túszok vagyunk, a magyar parlamentnek nem áll érdekében az, hogy felkaroljon bármilyen találmányt, melyet "fentről" nem néznek jó szemmel...

És ez rengeteg évtizeden át még így is lesz... amíg nem jön majd egy paradigmaváltás a tiltott találmányok és technológiák felett.

Forrás: magyarmegmaradásért.hu

Surranó Soma kalandjai
Verebek
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2022. szeptember 30. péntek

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/