Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

A macska 1,3 millió követővel

 A macska 1,3 millió követővel


 Smoothie  aranyszínű árnyékú brit hosszúszőrű macska, napjaink egyik legnépszerűbb internetes sztárja.  Az 1,3 millió Instagram követő, aki azonnal kedvencének fogadta egyértelműen egyetért.ezzel. A világ minden táján felbukkantak a Smoothie-ról készült aranyos fotók ezt követően, akit csak úgy emlegetnek, mint a világ legfotogénebb cicáját. A zöld szemű, brit hosszú szőrű cica Hollandiában él a gazdájával, aki elmondta, hogy azért hozta létre a macskának az Instagram fiókot, mert azt gondolta, hogy mások is szívesen nézegetnék a kevencéről készült képeket. Ebben nem is tévedett, hiszen a bájos cica egy pillanat alatt meghódította az állatbarátok szívét. „Azt hiszem, minden macskatulajdonos úgy gondolja, hogy az ő cicája a legszebb a világon, de úgy tűnik, Smoothie nem csak nekem tetszik ennyire" – mondta a fotogén cica gazdája.

Tavaly óta Arvid egy YouTube oldalt is működtet, így további időt szentel a filmkészítésnek és a szerkesztésnek. Célja, hogy további tanácsadói videókat készítsen és osszon meg, beleértve a két macska bemutatására szolgáló bejegyzéseit, amely eddig több mint egymillió nézettséget kapott.

Noha a Smoothie közösségi médiakezelése vitathatatlanul komoly elkötelezettséget jelent, ez határozottan a szeretet munkája. „Természetesen soha nem állnék meg; Nagyon szeretem "- mondja Arvid. „A macska közösség emberei annyira szeretők és gondozók, és minden bizonnyal fontos részévé váltak az életemnek. Vannak olyan emberek, akik maguk nem rendelkeznek macskákkal, ezért úgy veszik, hogy Smoothie a saját digitális macskájuk.

2019-es újítások: Egy autó, amely mindent lát, ava...
20.000 éves glyptodon lelet egy argentin farmer lá...

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. november 24. kedd

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/