Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Nevettető pillanatok az állatvilágból : A Comedy Wildlife Photography verseny díjazottjai

Fotó : Sarah Skinner

 Nevettető pillanatok az állatvilágból : A Comedy Wildlife Photography verseny díjazottjai

  Megérkeztek a Comedy Wildlife Photography díjazott fotói, amelyben mi is láthatjuk, hogy a természet igenis produkálhat vicces, meghökkentő helyzeteket. A pályázatra a világ minden tájáról érkeztek fényképek, több mint 4000 darab. A 2015-ben indított verseny célja az állatvilág vidám oldalának bemutatása, amelynek általános célja a megőrzés szükségességének tudatosítása.

A négy győztesen kívül a bírók 12 fényképet is nagy megtiszteltetéssel jelöltek meg. Itt van egy válogatás, a legjobbakból.

A fődíjat Sarah Skinner "Fogd meg az életet a…!" című fotója nyerte. A Botswanában készített fénykép kétségtelenül a legtöbb férfi nézőt összerezzenti. Egy e-mailes nyilatkozatban Skinner elmagyarázta, hogy a képen látható kölyök „továbbra is büszkeségként virágzik", de nem említi a fiatal oroszlán játékos támadásának szerencsétlen felnőtt áldozatát.

Forrás: IFLScience!

Vlado Pirsa elnyerte a Spectrum Photo Creature's a Levegő díját a "Family Disch Agreement" című képpel, amely a madárkommunikáció egy pillanatát mutatja be.
 Harry Walker „Oh My!” fotója  elnyerte neki az Olympus Creatures  illetve az Affinity Photo People's Choice díjat.
Elaine Kruer romantikus sorozata, melynek címe: "Első szerelem , majd házasság ", betekintést nyújt az állatok szerelmi életébe, ami alvitte az Amazing Internet Portfolio díjat.
Filmajánló: Jetikölyök
A farkas és a számolás…

Kapcsolódó bejegyzések

 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. augusztus 13. csütörtök

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/