Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Szerzőknek

Amennyiben lelkes író vagy és szívesen írsz gyerekeknek, szeretettel várunk! Nálunk megvalósíthatod önmagadat, ha szerzői díj nélkül feltudod kínálni alkotásodat. Szívesen reklámozzuk cserébe a könyvedet vagy a honlapodat az oldalon! Erre a célra kapsz egy külön oldalt, amit tudsz szerkeszteni önállóan. Ez az oldal minden általad írt alkotásodnál megjelenik.
Ezekkel együtt elfogadod, hogy írásaid megjelenthetnek az általunk kezelt honlapjainkon és kiadványainkban is. Ezek jelenleg a meseld.hu és a Dió Magazin, valamint hírleveleink.
Honlapjainkon hasonló feltételekkel tesszük közzé alkotásaidat, míg kiadványainkban, hírleveleinkben a szerző neve fog csak szerepelni. Amennyiben írásod bekerül magazinunkba is, abban az esetben kapni fogsz egy teszt példányt, hogy Te is tud ellenőrizni írásod. Ez a példány nem a végleges verzió!
Ha elfogadod a feltételeinket, akkor létre hozzuk profilodat a Dió Magazin honlapján, és Te is fel tudod tölteni írásaidat, amit moderálás után aktiválunk neked. A moderálás sosem tartalmi, hanem stilisztikai szempontú.
Az oldalainkon nem jelentetünk meg: obcén, trágár, erotikus, uszító és gyűlöletkeltő írásokat semmilyen formában.
Szívesen fogadunk verseket, meséket, és olyan írásokat, amik építő, nevelő célzattal a köz hasznára válhatnak.
Aki szeretne csatlakozni hozzánk, annak segítségképpen egy videőt készítettünk az írásai publikálásához: 

Kategória: