Dió Magazin
Irodalmi és ismeretterjesztő portál

Szerkesztő

A Dió Magazin Technikai részleg

Dió Magazin - 2020 - Június

Fájl neve: 2020-Dio-Magazin-junius
Fájl mérete: 11 mb
Fájl letőltése
Dió Magazin borító

A Dió Magazin júniusi számában megismerkedhetsz a fecskefarkú lepke életmódjával, az Amazonas folyó egyik különleges állatával, valamint részletesen írunk a klívia gondozásáról, kiemelve annak mérgező tulajdonságait. Farkas Tekla a rendőrlovakról mesél nekünk. Indiából hoztunk érdekességeket, többek között bemutatjuk a Ranakpur- templomot és a Bandhavgarh Nemzeti Parkot. A morzsákban meghökkentő hírekkel jelentkezünk, így például megismerhetjük a sétáló fát és az ostobaságot okozó vírust, amely a koronavírussal ellentétben szerencsére nem jelent kifejezetten veszélyt ránk.
Kis- és nagygazdik örömére most a csincsilla tartásáról ismertetünk tudnivalókat. Ez a kicsi és bájos dél-amerikai bevándorló selymes szőrével, hosszú füleivel és bozontos farkával gyorsan belopta magát az emberek szívébe.
A világ 7 csodája közül a Rodoszi kolosszust mutatjuk be, melynek építése időszámításunk előtt 292- ben kezdődött és 12 éven át tartott. A források szerint a város tenger felőli bejáratánál kapott helyet, az egyik lábával az egyik parton, a másikkal a másikon.
Kihalt madarak sorozatunkban a préri galambról írunk. Olvashattok Szent Vitus életéről, valamint számtalan kedves mese és versike várja az érdeklődőket. Ha felkeltettük az érdeklődésedet ne habozz, látogass el hozzánk és töltsd le magazinunkat! Várunk szeretettel!

Yeo Bee Yin miniszterelnök kijelentette , hogy Mal...
Koca anyó
 

Hozzászólások

Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.
Már regisztráltál? Bejelentkezés itt
Vendég
2020. december 05. szombat

Captcha kép

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://aranydio.com/